Camel & White in Rochetta

Plimsolls for Autumn

hightops
// Plimsolls with Jewellry – Here / Plimsolls with studs – Here / Grey Plimsolls – Here / Black Plimsolls – Here //

//INSPIRATION// I Monaco købte jeg de fede hightop trainers fra Zara i ruskind og har været så glad for dem siden vi kom tilbage. De er helt perfekte i størrelsen og passer bare så godt til min efterårs garderobe. Så har fundet lidt andre versioner, hvis I skulle være mere til det flade look. Elsker de grå og er vild med den chunky hvide sål 🙂

TRANSLATION: Baought the black plimsoll hightops in Monaco and been wearing them so much since we got back. They’re a perfect fit, in real leather and fits perfectly with my autumn wardrobe. Found a few other alternatives for you guys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camel & White in Rochetta