Thinking Pink Walls

Munthe Leopard Coat in Bath

DSC_0268

DSC_0278

DSC_0287

DSC_0284

DSC_0271

DSC_0273

// Coat – Munthe / Jeans – Mango / Bag – Balenciaga / Trainers – Zara / Sunnies – RayBan //

//FASHION// I forrige weekend var vi kørt en tur til Bath, da der ligget den fineste Hay butik (yay). Vi havde for et par uger købt denne reol, men fandt desværre ud af den ikke ville passe hvor den skulle stå, så den måtte retur. Var hoppet i min ny eleopard frakke som er min 3. af slagsen. Den er så lækker og kan faktisk vendes, så man får to jakker i købet 🙂 Denne weekend har også stået i boligens tegn, vi tilbragte nemlig hele lørdag med at købe Walk in garderobe system (som bliver meget som fine Christina’s), kommode samt gardiner i IKEA. Der blev også plads til to kaffe+kage pauser – det bedste ved at være i IKEA, haha! Vi er så tæt på at have alt hvad vi skal have til lejligheden, tror vi mangler et special syet gardin, en støvsuger, mikroovn samt disse Muuto reoler – så nu vil vi bare gerne flytte ind 🙂 Hele min søndag og morgenen idag er blevet brugt på at gå 45 km til fordel for velgørenhed, så er altså godt brugt nu og skal vist bare slappe af resten af dagen 🙂 xx

TRANSLATION: Last weekend we drove to Bath to return a shelving unit in the Hay store. Wore my new leopard coat from Munthe, which you can actually buy at Grace&Mabel in Bath. I love it and must admit it’s my third leopard coat.. This weekend I’ve spent in IKEA gettign the very last furniture for the apartment, and besides from that I’ve walked over 25 miles for charity over two days – so my legs are killing me now 🙂

2 kommentarer

 • Rikke

  Har man et lille crush på leopardpletter? :grinning:

  Looking good :67:

  Hvis du en dag mangler ide til et emne, så ville jeg gerne læse om hverdagen med en lys/hvid taske, nu har du vist haft lækkerheden i et halvt års tid? dine erfaringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha elsker leopardpletter! Virkelig god ide!! Har to hvide tasker jeg bruger konstant, blog post coming up

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thinking Pink Walls