Something about White Walls

Camel & White in Rochetta

DSC_0230 DSC_0215 DSC_0235 DSC_0212 DSC_0242 DSC_0221
// Cardigan – Inwear / Jeans – Ted Baker / Top – Mango / Sandals – by Malene Birger / Bag – Gucci / Earrings – Carre //

//FASHION// Som mange af jer nok ved, kan man let opleve kommunikations barrierer når man rejser i lande hvor folk ikke er fortrolige med engelsk. I den lille bjergby hvor vores lejlighed ligger er der det mest idylliske lille spisested, godt gemt mellem høje middelalder mure. Efter adskellige ture har vi aldrig oplevet maden der og tænkte vi ville bestille bord, så det gjorde vi. Og da vi pænt mødte op onsdag kl 19.30, var stedet lukket, slukket og havde ingen intention om at åbne – desværre, så vi måtte ty til en anden restaturant i byen som viste sig at være virkelig lækker. Anyhow, den aften havde jeg dette outfit på. Lidt skørt at pakke en varm strik til en tur til Italien, men det bliver altså køligt om aftenen, så den var virkelig helt perfekt 🙂 Skulle nogle af jer lede efter et skønt sted at holde sommerferie i Italien, så sig endelig til, vil meget gerne leje lejligheden ud 🙂

TRANSLATION: An outfit from one of our nights in Italy. That night we had booked a table at this lovely little restaurant in our town, but as it can happen in Italy, our reservation got lost in translation and when we turned up the place was closed and completly shut down for the night. Luckily we found another brilliant place to eat.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something about White Walls