Daniel Wellington Watches // His and hers

Love Stories on Sale

unnamed

 

// Sweatshirt – Here / Bra – Here / Briefs – Here //

//NEW IN// Tidligere på måneden investerede jeg langt om længe i nyt undertøj samt sweatshirt fra Love Stories – og det er den bedste beslutning jeg længe har taget. Knuselsker det hele: Fantastisk kvalitet og virkelig fin pasform, især bh’en. Jeg vil anbefale at købe på tilbud da det er lidt pricey. Har forsøgt at linke til det på tilbud, men hver hurtig, det bliver revet væk 🙂 xx

TRANSLATION: The best decision I’ve made this month was to invest in some goodies from Love Storie, such fantastic quality and fit. Have  linked to the stuff on sale, but be quick, it’s selling out super fast 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington Watches // His and hers