16082015

Going to Thailand?

Thailand-2

//TRAVEL// Lige nu, på sådan en grå og regnfuld fredag, sidder jeg og drømmer mig til varme lande. Min søster og hendes kæreste rejser pt i Thailand og Malaysia for at tage til Korea for a studere. Ville ønske jeg kunne have fløjet ud til dem på en lækker Bounty ø. Har netop lige tilmeldt mig Sweetdeals nyhedsbrev her hvor man kan vinde en 14 dages tur til Thailand – kunne lige forestille mig en lækker juleferie hvis jeg nu skulle gå hen at vinde 🙂 I øvrigt så jeg at Sweetdeal køre enormt godt tilbud på Harry Potter studio tour uden for London – Jeg var der selv på min fødselsdag – og hvis I er bare en smule HP fan, så SKAL I opleve det 🙂 Find Harry Potter dealen her.

TRANSLATION:  Win a trip to Thailand by signing up to Sweetdeal’s newsletter here.

— sponsored by Sweetdeal —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16082015