10082015

Daniel Wellington Watches // His and hers

DSC_0066
// Hers – Here / His – Here //

//FASHION// Det er helt vildt som et brand som Daniel Wellington har formået at nå et globalt publikum på virkelig kort tid: Var i maj til et stort event i London med enormt mange forretningsfolk, og flere i selskabet havde et DW ur på, i Barcelona så vi lokale forretningsfolk med uret og selv her i Bristol har folk, på arbejde samt i butikkerne, urene på. Har altså virkelig respekt for den slags markedsføring. Og her hjælper jeg jo også lidt som blogger, for har nemlig fået tilsendt disse to fantastiske ure, et til mig og et til J. Vi er to glade mennesker. I får i øvrigt 15% på alt fra Daniel Wellington med koden stylebyj.

TRANSLATION: I love the way Daniel Wellington has managed to position themselves as a leading global brand in a matter of a very short time. In May I attended a huge event in London for business people and several of them wore DW watches; in Barcelona we saw quite a few local business people with the watches; even in Bristol, at work and in stores, people where the watches. I have huge respect for that sort of marketing, and obviously, as a blogger I’m helping with a post like this. You actually get 15% off Daniel Wellington with the promocode stylebyj.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10082015