Going to Thailand?

Beauty News

DSC_0040 DSC_0042 DSC_0116

//BEAUTY// Har på det seneste testet lidt nye produkter fra GOSH. De laver de lækreste læbestifter som er virkelig fine på og super lette at anvende. Synes nogle gang jeg kan blive skræmt af læbestifter fordi de smatter ud så let, men det gør disse altså slet ikke. I øvrigt kan jeg virkelig anbefale negleolien – jeg har ofte om sommeren problemer med misfarvninger på mine tånegle efter en lang sommer med neglelak på konstant – der har argan olien virkelig gjort underværker – bare et lille tip 🙂

TRANSLATION: been testing some lovely beauty products from GSH lately. The lipsticks are awesome and so easy to apply + the colours stays nice and neatly in place, which I don’t often get with lipsticks. The nail oil has been perfect for my worn summer nails, can really recommend it.

1 kommentar

  • Læbestiften ude til højre var faktisk den første jeg købte, da jeg kastede mig ud i at gøre det til en hverdagsvane, og den gav mig en super god start! Dejlig nemt at anvende, og holdbarheden er super fin til prisen. Og så har den bare en skøn farve. Jeg fik i hvert fald hurtigt slidt den godt, haha xD

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to Thailand?