25072015

Blai 9 Tapas // Barcelona

DSC_7671 DSC_7656 DSC_7665 DSC_7676 DSC_ DSC_7657 DSC_7682 copy DSC_7677

//TRAVELLING// Har jo lovet jer lidt tips til Barcelona og lige siden ferien har jeg haft dette indlæg i tankerne. Jer der følger med på Instagram har nok allerede set billeder fra den fantastiske tapas bar. De første par dage i Barcelona var vi lidt skuffede over udvalget af spisesteder – ikke den største kulinariske oplevelse. Men en af dagene spottede J en masse Tripadvisor anbefalinger i et område som hed Poble Sec, så vi begav os derhen. Tilfældigvis kom vi forbi gaden Blai og den var FANTASTISK! Fyldt med spisesteder og få turister; det virkede til det var her de lokale hang ud om aftenen. Den første aften fik vi vanvittig lækker kebab! for klokken var nær 22 og vi var ret desperate. Efter middagen gik vi op ad Blai, som har det ene spisested efter det andet med udendørs siddepladser alle steder. Oppe i enden af Blai spottede vi denne tapas bar som i den grad sprang ud fra mængden pga. de vanvittige lækre pinchos/tapas. Vi tog tilbage to dage efter og den var en fantastisk oplevelse. Sad i den skønneste lille bar i indgangen og fik cava og alt hvad vi kunne spise – og som I kan se kostede det ingenting 🙂 Det var så godt vi tog tilbage aftenen efter, haha. Kan virkelig anbefales!

TRANSLATION: I’ve promised you a few tips for Barcelona and since we got back I’ve had this post in mind. Those of you who follow on Instagram will have seen pictures from this perfect tapas bar! The first couple of days in Barcelona was a bit disappointing on the culinary side, as we weren’t that impressed with what the restaurants had to offer. So one day, Jay spotted a lot of reviews on Tripadvisor in an area called Poble Sec. We went there and spotted the amazing street Blai. The street has the most lovely places to eat. First night we had a wonderful kebab (believe it or not). After the meal we wandered up the street and spotted Blai 9, which stood out because of it’s amazing looking pinchos and cool interior design. We came back two days after and had an outstanding meal sat in the bar in the entrance. The night after, we were back again. Can really recommend this place and it cost nothing as you can see from the bill 🙂

2 kommentarer

 • Hvor ser det bare lækkert ud søde, er vild med tapas! 🙂 Besøgte et lignende sted, da jeg besøgte byen for nogle år siden, efterhånden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg HADER dig lige nu! og lidt mig selv, fordi jeg ikke kan lade være med at kigge :blush:

  Først savler man over lækker garderobe, og lækre slænger-sig-ved-pool-billeder :80: god røv forresten :smirk: :kissing_heart: nu sidder jeg så også og savler ned i tastaturet over lækker mad, du skylder mig snart en ny bærbar med alt det savleri!

  Kan du ikke lige smide et billede med dårligt hår, panda make-up og nederdelen nede i strømpebukserne, bare så vi ved du også er menneskelig som os andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25072015