Italy this Summer // Win a trip to Venice

Me & The Met Sale

meandmet sale
// Dress – An Ounce / Shorts – Kokoon / Top – An Ounce / Top – Kokoon / Dress – Athé by Vanessa Bruno / Skirt – Athé by Vanessa Bruno / Sandals – Zadig & Voltaire //

//INSPIRATION// Godmorgen derude. Ville bare lige tippe jer om at Me&Met.dk har startet udsalg idag. Har fundet nogle af mine yndlings items ovenfor. Toppen fra An Ounce modtog jeg tidligere på ugen, og den er ALDELES fantastisk, kan slet ikke vente til at vise jer den, når min hud har fået en lidt bedre kulør og jeg har fået anskaffet mig et par lækre hvide jeans at pare den med. Modtog også den smukkeste flæsekjole fra Vanessa Bruno’s søster mærke Athé. Den er sort og helt fantastisk, tjek eventuelt Instagram for flere billeder. Den sorte kjole er allerede udsolgt hos Me&met. Generelt skal man være hurtig grundet de fine priser. Og glem nu ikke Me&Met’s super levering hvis I bor i Kbh området 🙂

TRANSLATION: Goodmorning out there. Just wanted to tell you that Me&Met is starting their sale today and I’ve found some of my faves. I received the nude top from An Ounce earlier this week and it’s fabulous! Can’t wait to pair it with white jeans and a good tan. I also received the most beautiful dress from Vanessa Bruno’s sisterbrand Athé. Unfortunately, the dress is sold out online but have a look at Instagram where you can see it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italy this Summer // Win a trip to Venice