Leather & Lace // And a very important marketing question

reiss leather and lace skirt
// Skirt – Reiss //

//INSPIRATION// Jeg skylder jer en kæmpe undskyldning, for jeg er en elendig blogger for tiden. Føler ikke jeg får lavet ordentlige og gennemarbejdede indlæg til jer, og det er vel ikke helt ok? Der er bare meget at jonglere med for tiden, det er ikke altid let at have fuldtids arbejde og en blog og alt det andet. Men jeg lover at blive bedre 🙂 Angående arbejde, et virkelig tosset spørgsmål i manges øre, men for andre som arbejder i marketing ved I måske præcis hvad mit spørgsmål går ud på: Har nogle af jer erfaringer med CRM systemer som Salesforce og Microsoft Dynamics 2015? Vil virkelig gerne høre fra jer hvis I har, så smid gerne en mail eller en kommentar 🙂

Og volapyk i de flestes øre, I know, men har brug for at lave noget research og I er nogle derude som jeg ved kan hjælpe 🙂 Anyways, i lørdags faldt jeg PLADASK for denne læder nederdel i London, hvad kan jeg sige, må eje den…

TRANSLATION: I’m such a bad blogger at the moment, sorry for that, but it’s not always easy to juggle between full time job and your hobbies. Speaking fo job, a really odd question to many, but some might know exactly what I’m on about: Have any of you marketing guys experience with either Salesforce og Microsoft Dynamics as a CRM system? Please share your thought if you have!! xx

And to what this post is about, the skirt. What can I say, need to get it.. now!

4 kommentarer

 • Anne L S

  salesforce skulle være de bedste der er. Er lige startet et projekt op med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Okay saa du er kun i startfasen? Har I startet implementering? Og bruger I det over hele virksomheden eller kun for marketing eller slag? Vi har nemlig Microsoft, men en gammel version og jeg er 100% for Salesforce i stedet for opgradering af Microsoft..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clare

  The skirt is incredible and if you get it I will be green with envy! A great find and it will always be wearable.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg