Morning Buns

We’ll Always Have Paris

paris
Ad.Links: // Tee – Isabel Marant Étoile / Bag – Saint Laurent //

//SHOPPING// Sidder og nyder det aller sidste af min forlængede weekend, sipper lidt vin, Harry Potter kører i baggrunden og inden længe falder jeg sikker om af træthed og skal på hovedet i seng. Men der skal jo også være plads til lidt web-browsing og faldt lige over denne fine tee fra IM, hvor fin ville den ikke være til varme sommerdage med en let nederdel eller et par denim shorts? Og så lige sat sammen med tasken, perfekt til en sommerdag i Paris 🙂 Sov godt!

TRANSLATION: Just sat enjoying the very last bit of the bank holiday, drinking some wine and with Harry Potter on in the background. Won’t be long before I’m off to bed, but there was just time for a bit of web-browsing. Fell for this cute tee from IM, how perfect wouldn’t it be for a summer day in Paris – paired with the bag (well of course). Night night!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning Buns