Pink Interior

Interior Wishes // Just Bought

interior
// Bed Linen – HAY / Tea Towels – HAY / Bath Towels – Missoni Home / Stand Mixer – KitchenAid / Blender – KitchenAid / Plates – Royal Copenhagen //

//INTERIOR// Der er så utrolig mange interiør ting jeg ville ønske jeg kunne dele med jer herinde og på Instragram. Men vi går jo stadig og venter på at den lejlighed bliver færdig, så ALT ligger pakket ned i bokse, det meste helt nyt.  Igår købte vi et sæt HAY sengetøj, stortset som ovenstående – kunne ikke stå for det og har faktisk allerede sovet med det i nat. Noget siger mig vi får en del pink interiør i vores hjem, heldigvis er J ok med det 🙂 Da der er en HAY shop i Bath hvor vi var igår fik vi også købt lidt flere viskestykker, nu har vi 8 af slagsen, så mon ikke det er nok? I Danmark fik jeg købt Missoni håndklæder. Vi har jo disse, men når vi flytter skal vi have et ekstra sæt – synes de sort/hvide var vildt smukke! I kufferten hjem fra Danmark var også en del RC – er nemlig meget tæt på at ave stel til 12 personer, det er jeg lidt stolt over.. Hat til 6 i gråt mega Mussel og nu har jeg valgt at samle til 6 i blåt mikset med elements. Synes det er super at man kan vælge og desuden ser det smukt ud at blande det grå og blå. Inden vi flytter ind skal jeg have mig en KitchenAid maskine, den kan jeg simpelthen ikke leve uden, det må være et af mine største ønsker! Og så mangler jeg altså et glas til min blender da det gik i stykker da jeg skulle blende en suppe. Så hvad gør jeg? Køber nyt glas til 300kr? eller køber en smuk lyserød KitchenAid blender?? I kan nok godt høre hvad jeg hælder til 😉

TRANSLATION: A few things I’ve/we’ve bought lately for the apartment (which we’re still waiting for). Have a feeling there will be quite a bit of pink incorporated in our interior – but I love it, so what the f… ? Just bought some new Missoni towels to match our old ones, and the bed linen is new too and tried on last night. Really need to get a KitchenAid machine before moving in as I cannot live without it!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Interior