Pick of the Day #8

Eyes on / Golden Cutlery

golden cutlery
// Cutlery – Here //

//INTERIOR// Sidste år købte vi guld bestik til vores nye hjem, og må indrømme at jeg har spottet mere og mere fyldent bestik især på Instagram det seneste år. Vores er meget shiny hvilket jeg synes er så fint, men samtidig er jeg også vild med det mere matte. Hos Houseoffraser.co.uk har de det fineste, matte, kobber bestik som I ser på kollagen – lige nu er det nedsat med 30% – tænkte jeg lige ville dele det med jer 🙂

TRANSLATION: Last year we bought ourselves golden cutlery for our new home, and since then I’ve seen more and more golden cutlery. Think it’s so nice! Houseoffraser.co.uk have the most beautiful, mat cobber cutlery, and it’s currently on sale – check it out here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pick of the Day #8