Interior Wishes // Just Bought

Bithday Wishes

birthday wishes
// 1: Reiss / 2: Love Stories / 3: Love Stories / 4: Ted Baker / 5: Love Stories / 6: Love stories / 7: Birkenstock //

//WISHLIST// Der kommer en del ønsker fra min side for tiden, men nu er der også under en måned til min fødselsdag, og J har altså spurgt og spurgt efter en ønskeseddel. Så tænkte jeg lige så godt kunne dele den med jer hvis nogle af jer går og mangler nogle ønsker? Strikken er så æn, faktisk en herre model, men prøvede den i str small igår og den sad lige i skabet. Drømmer også om lækre hvide jeans, dem fra Ted Baker sidder så flot, prøvede dem også igår, hihi. Og så drømmer jeg om pænt undertøj og nat tøj fra Love Stories.

TRANSLATION: My birthday’s coming up quickly and J’s been asking for some time now for a wishlist, so thought I may as well share with you guys too – if some of you need some inspiration. The pink jumper is a mens one, but it’s so perfect on, so was the jeans!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Wishes // Just Bought