3 Looks // 1 Shoe

To Die For Swimwear // Promocode

todiefor swimwear

//INSPIRATION// Godmorgen derude 🙂 Starter lige dagen ud med lidt bikini inspiration: New Season, New Swimwear, eh? Jeg er faldet pladask for denne pink neopren bikini fra svenske To Die For. Og en lille bonus til jer, I har gratis fragt med koden ‘stylebyjosephine‘. Disse bikinier ligger meget op ad dem fra Triangl, men disse sendes indenfor EU hvilket er en stor bonus 🙂 God onsdag! xx

TRANSLATION: Goodmorning out there. Just wanted to show you guys a bit of Swedish bikini style from the brand To Die For. I have to have the pink neoprene bikini for my vacation. You get free shipping with the promocode ‘stylebyjosephine’ 🙂 Happy Shopping! xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Looks // 1 Shoe