New In / Gardenia Sandals

Summer Daze

summer
Ad.Links: // Trousers – Inwear / Necklace – Stella&Dot / Tee – MSGM / Ring – Stella&Dot / Sunnies – ICHI / Sandals – Birkenstock //

//INSPIRATION// Jeg har lige modtaget disse smukke stribede bukser fra Inwear med posten og drømmer om at style dem med en løs tee, et bare rare sandaler og runde solbriller. Helt perfekt til dovne sommerdage hvis I spørger mig, eller en fredag på arbejde hvor vi kan have afslappet tøj på. #comesummer

TRANSLATION: Just received these beauties of strped trousers from Danish brand Inwear. Would love to style them with a loose tee, comfy sandals and round sunnies for lazy summer days or casual Fridays at work..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In / Gardenia Sandals