9 Swimsuits

New In / Gardenia Sandals

DSC_6474 DSC_6472
Ad.Links: // Sandals – Gardenia  / Bikini – H&M (similar here) //

//NEW IN// Godmorgen til jer. Her skinner solen og sidder og nyder min morgen kaffe inden arbejdet starter. Har en frygtelig travl uge med 100 ting på programmet på arbejde, så priser mig lykkelig over endelig at være meldt ind i fitness så jeg kan puste lidt ud efter arbejde. Nå, men ville lige vise jer mine nye læder sandaler jeg har fået af Gardenia, simpelthen så fine! Mine sorte Birkenstocks er ved at være noget slidte, så glæder mig til at få taget disse i brug! Bikinien fandt jeg heldigvis til 40kr pr del i H&M i weekenden, er så lykkelig – og sikke en kontrast prismæssigt til mit andet bikini køb (en Missoni en), men skønt det kan kan lade sig gøre 🙂

TRANSLATION: Morning girls. The sun is shining and I’m just sat enjoying my morning coffee before work. Have a very busy week at work, so am quite pleased I managed to sign up for the gym – gives me a space to breath out after a stressful day at work. Just wanted to show you guys my new sandals from Gardenia, so perfect! And the bikini is a H&M bargain, love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 Swimsuits