Pretty Things I don't need

But Why? #1

DSC_6355
Ad.Links: // Jacket – Mango / Bag – Gucci / Watch – Daniel Wellington //

//LIFESTYLE// Hej med jer. Synes der trænger til lidt ny luft herinde, måske det er fordi jeg er lidt uisnpireret for tiden eller måske det er fordi jeg synes bloggen mangler et mere personligt præg. Vil derfor introducere jer for ting-jeg-ikke-forstår lister, ganske simpelt, min list er uendelig og jeg synes sådanne lister er det sjoveste at læse hos andre bloggere 🙂 Denne første list tager måske udgangspunkt i livet i England som dansker.. Jeg forstår ikke:

 • hvorfor nærmest alle englændere vælger at sidde i sofaen og spise aftensmad fremfor ved et spisebord?
 • hvorfor nybyggerier i England per automatik knap har plads til et spisebord i køkkenalrum? De kan umuligt tage ovenstående punkt i betragtning?
 • hvorfor englændere bare ikke virker til at gå op i indretning?
 • kødfarvede strømpebukser? – så intetsigende, enten venter man til der er varmt nok til bare ben, eller også affinder man sig med sorte..
 • hvorfor man kan finde på at mikse lysegul og lyserød i modesammenhæng? Se bare på Valentino’s hæslige Rockstuds eller min kollega med lyserød skjorte og lysegult slips – not good!
 • hvorfor det skal tage så langt tid at sende en pakke fra et land til et andet når man kan flyve på mindre end 1,5 time?
 • hvorfor byggeherre ikke lan leve op til en forventet slutdato på vores lejlighed, det kan da for guds skyld ikke blive forsinket med et halvt år?
 • hvorfor tiden flyver afsted, men det alligevel virker som en evighed til at jeg skal hjem til Danmark og på sommerferie.

Kan I nikke genkendende til nogle af disse punkter? 🙂 Og er det overhovedet noget I gider læse?

TRANSLATION: Things I really don’t get:

 • Why people choose to sit and eat in their sofas?
 • Why all newbuilds in England seem to be built without space for a dining table – come on, they can’t consider above mentioned point?
 • Why some people don’t care about interior design and having a nice looking home?
 • Skin-coloured tights, just don’t go there!
 • The mixture of light yellow and light pink in any fashion sense, it being Valentino’s hideous Rockstuds or office wear.
 • Why it takes foever to ship a parcel from one country to the other, when it takes 1.5 hour to fly?
 • Why builders can’t complete our apartment on time? Come on, half a year delayed?
 • Why time goes so quickly, yet it feels like forever until I’mm going back home to Denmark and going on summer holiday.

4 kommentarer

 • Haha hvor godt! Kan nikke genkendende til en del på den liste da jeg selv bor i England 🙂 Har virkelig også undret mig over det med spisebordet – vil faktisk hellere have et spisebord end en sofa! Når vi er besøg på svigerfamilien (har en engelsk kæreste) sidder vi også altid i sofaen og spiser aftensmad og når man ikke er opvokset med det, så føler jeg lidt jeg mangler nogle skills på den front. Finder det i hvert fald voldsomt besværligt at balancere med både tallerken, bestik, glas, og så lige undgå at hundene stjæler din mad samtidigt… But whyyyyy??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha jamen det er jo frygteligt! Min kæreste som også er englænder finder det heldigvis meget fjernt at spise i en sofa, det gør hans forældre også. Men der er altså bare på en eller anden måde mangel på manér ved at sidde i sofaen? Og jeg tror slet ikke jeg kunne balancere det, haha 🙂 Hvor I england bor du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er bange for jeg ikke helt kan snakke med om englændernes spisevaner eller deres manglede stil udi boligindretning :smiley:

  Men jeg kan sagtens følge dig i det med pakkerne og hudfarvede strømpebukser :scream: kommer straks til at tænke 70-årig mormor.

  Og så crusher jeg altså lidt på de valentinoer :heart_eyes: Indrømmet, jeg har stadig en lille lyserød prinsesse inden i, som træffer lidt for mange af mine købsbeslutninger :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det er nok også bare en iagtagelse jeg har gjort mig mens vi har boet her 🙂 Jeg tænker også på mormor når jeg ser de strømper, giver ingen mening 🙂 Og kan virkelig varmt anbefale de Rockstuds, helt sikkert mine yndlings sko – måske bare ikke lige i slik farverne :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Things I don't need