But Why? #1

Black Laceup Flats

black laceup strappy flats
Ad.Links: // No. 1 – Here / No. 2 – Here / No. 3 – Here / No. 4 – Here //

//FASHION// Vi kan vist godt blive enige om at det ikke er til at komme uden om de flade, spidse ballerinaer med snørre denne sæson – og jeg forstår godt hvorfor. Synes de er noget så feminine og vikler sig smukt om anklen, nærmest som et smykke. De kan styles meget feminint med kjoler, men også mere råt med jeans, et look jeg elsker. Hvis ikke det var for disse og disse havde jeg klikket et par sorte flats hjem, men må nok erkende jeg har nok sorte 🙂 Elsker i øvrigt mine røde, kan så varmt anbefales!

TRANSLATION: We can’t face this season without a pair of strappy laceup flats! I personally love them and think they look beautiful wrapped around ankles. Tey can be styled very feminin with dresses, or more lowkey with ripped denim, a look I love! If it wasn’t for this pair and this pair I would have bought a pair of these, but have enough black flats! However, I do love my new red ones 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

But Why? #1