Ready for Spring

On My Mind

onmymind
Ad.Links: // Boots – Here / Jeans – Here / Coat – Here / Jeans – Here //

//INSPIRATION// Foråret banker virkelig på døren og gud hvor er det lækkert!! Har I kigget lidt på forårs tendenser? Jeg er slet ikke vild med 70’er stilen, det er bare ikke mig og tror ikke det ville klæde mig – eller måske er det bare for grænseoverskridende at hoppe i kasse bukser? Anyhow, man behøver jo ikke følge tendenserne, husk på det piger! Tilgengæld er jeg VILD med camel og vild med den skønne frynsesag. Jeg skal også have mig et par hvide jeans, hvis jeg ellers kan holde dem pletfri, ahem..

TRANSLATION: Really wouldn’t mind all of the above items. Think the coat is absolutely amazing, have a huge crush on camel at the moment!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for Spring