01032015

New Boots + Instagram Takeover

unnamed

//FASHION// Har I set mine nye støvler fra Shoebiz? Synes de er så fede og så er de i læder og bare lige hvad jeg manger i min garderobe! Jeg er ikke god til høje hæle da jeg bliver for høj og iøvrigt synes det er enormt ubehageligt efter meget kort tid. Derfor er disse støvler helt perfekte i mine øjne da de stadig giver lidt længde på benene samtidig med at være super behagelige! På lørdag tager jeg til London og i din andledning har Shoebiz spurgt om jeg vil overtage deres Instagram profil. Så hvis I vil følge mine eventyr i London, så følg med ovre hos @shoebizcopenhagen på Instagram 🙂

TRANSLATION: The most perfect boots for spring have have landed in my wardrobe, with a big thanks to Shoebiz! Love everything about them and can’t wait to style them. On Saturday I’m off to London and Shoebiz have asked me to takeover their Instagram profile for the day, so please follow @shoebizcopenhagen for many London adventures and lots of shopping. 

4 kommentarer

 • De er bare super fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De er super fine! Dem må jeg have fat i 🙂 Kan dog ikke finde dem via dit link til gardenia, så vil du måske lægge det direkte link ind? 🙂 På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Rikke. Gardenia, som ejer SHoe Biz, har desværre endnu ikke webshop. Men hvis du sender dem en mail kan de helt sikker henvise til nærmeste forhandler 🙂 P.s deres webshop skulle komme inden længe 🙂 kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01032015