28032015 // A question for you guys

Madly in Love

next heels
Ad.Links: // Black Heels – Here / Grey Heels – Here //

//INSPIRATION// Igår snakkede jeg om at bryde grænser mht hvordan jeg går klædt på arbejde. I mellemtiden er jeg nu faldet over disse hamrende smukke heels, som jeg paa ingen måde kan få ud af hovedet, de minder mig om Chanel’s flade slip ons fra SS15 kollektionen, men disse kkoster kun 400kr. Normalt går jeg aldrig i hæle på arbejde: Jeg bliver noget så høj med mine i forvejen 179cm og når stortset alle mandlige medarbejdere i forvejen er et hovede lavere end mig så bliver det en kende for meget, det føles på en eller anden måde bare ubehageligt, kender I det? Denne sætning oversætter jeg ikke til engelsk hvis nogle af dem skulle læse med, haha 🙂 Nå, men tilbage til det med at bryde grænser, måske jeg skulle bryde en af dem og anskaffe mig disse til arbejde? Hvad siger I, grå eller sort? 🙂

TRANSLATION: Yesterday I spoke about breaking boundaries in regards to my workwear and in the meantime I fell deeply in love with these heels. Normally I don’t wear heels at work as I feel I get way too tall, and I don’t really like it. But, am so desperate for these beauties, so am really considering breaking my own boundary in regards to work attire. What do you lovelies say, Black or Grey? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28032015 // A question for you guys