06032015

A day in London

instagram London

//TRAVELLING// Hej med jer. Så er jeg tilbage fra London, og tænkte jeg ville dele lidt billeder med jer. Startede morgenen på toget med et par kopper kaffe. Det er altid vores / mit ønske at besøge Selfridge’s på Oxford Street først, det kan virkelig anbefales når de åbner lørdag morgen, da det er menneske tomt og man har god tid til at kigge forbi. Desværre havde de ikke lige de ting jeg var på udkig efter, så turen kig mod New Bond Street og videre til Nike town hvor Jason skulle kigge efter sko. Jeg smuttede hurtigt ind i H&M på Oxford Circus, mest fordi butikken er så pæn, men fandt dog intet.. Herefter tog vi til Knightsbridge og Sloane Street hvor jeg fik købt mig nogle LÆKRE ting. Den ene ting har været på min ønskeliste i 2 år, den anden siden fredag formiddag, haha. Viser det senere på Instagram @stylebyjosephine

Til frokost tog vi til Camden som var nyt for os, vi spiste indisk Thali som var ok, intet at skrive hjem om. Generelt synes jeg Camden var ALT for proppet med mennesker og tilnærmelsesvis ubehageligt! Vi kiggede lidt markeder og de lækre madtelte og købte 4 nybagte donuts med sukker. Ikke et sted jeg vil besøge igen, men hver sin smag 🙂

Kl 18 havde vi bestilt billetter til at se udsigten fra The Shard. Jeg havde en højdeskræk at overvinde, men det gik super! Udsigten var fantastisk og solnedgangen så smuk! Dog er det en turist attraktion som alt andet i London og der vrimlede med mennesker. Billetterne kan købes med Champagne for 80kr ekstra, vi fravalgte dette og gudskelov for det! Det blev serveret i plastik glas, stående. Havde der været en lækker skybar var jeg all in, men nej, det var meget discount. Så hvis I har planer om at tage derop, ville jeg fraråde jer champagnen 😉 men helt sikkert anbefalelsesværdigt! At det koster 250kr per person snakker vi ikke om, vel? #onceinalifetime

Vi bor jo i Bristol og turen til London tager et par timer. Det er så skønt for os at tage derind og bruge en dag sådan hver 4. måned – så det forsøger vi at gøre! Vi forsøger også at se noget nyt hver gang, så det ikke bare bliver shopping. Vi havde i øvrigt 14 grader igår og kunne faktisk gå rundt i t-shirt – det var helt fantastisk!

XOXO

TRANSLATION: A few captures from our day in London yesterday. Had such an amazing time soaking in the spring sunshine, shopping, eating and discovering new attractions.

4 kommentarer

 • Der ser helt vildt lækkert ud! gid det var mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milana

  Øv, at du synes det om Camden – der bor jeg og det er bare det fedeste sted! Masser af kunst, gallerier, ikoniske spillesteder (Jazz Club, Roundhouse, Electric Ballroom, Koko) og nogle af Londons bedste og ældste pubs. Vi har smukke Regent’s Park, Queen’s Garden, Sculpture Park og Primrose Hill, London Zoo og fedest af alt en masse mærkelige og inspirerende mennesker. Du nåede måske kun at besøge den turistede del af Camden High Street, som virkelig er et helvede – især i weekenderne. Du må give det ægte Camden en chance når du er tilbage i London 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ejjj det lyder virkelig som om jeg har misset noget saa!! Vi stod nemlig af ved Camden Town og kom direkte ud i menneske helvede, det var frygteligt! Der var masser af atmosfaere, men ogsaa bare fyldt med mennesker, det var umuligt at navigere rundt 🙂 Jeg maa helt sikkert have en bedre og mere lokal rundtur naeste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06032015