Camel Wrap Fringe Coat

28032015 // A question for you guys

2703 DSC_6235 2703.1
Ad.Links: // Top – Munthe / Leather Trousers – Black Lily (similar here & here) / Flats – Valentino Rockstud (similar and cheaper here) / Bag – by Malene Birger (similar & cheaper here) / Sunnies – RayBan //

//FASHION// Jeg er begyndt at gå lidt imod dress code reglerne på arbejde, for det bliver godt nok så kedeligt og konservativt i længden, og kan ikke rigtig se hvorfor man ikke kan bære et outfit som ovenstående? Så i torsdags hoppede jeg altså i læder bukser og ny bluse fra Munthe – hvad siger I, er det for meget? Eller ligner det noget I ville hoppe i på kontoret? I øvrigt, igår da jeg lige loggede ind på bloggen så jeg at mine besøgstal var markant stigende (vi snakker 300% og mere). Mit Google Analytics plugin virker ikke, så tænkte en af jer måske kan fortælle mig om der skulle ligge et link til bloggen et eller andet sted ude i blogland og om I måske er kommet til den vej igennem igår? 🙂 Er nemlig ret nysgerrig 🙂

TRANSLATION: Work outfit from Thursday where I wore my new and beautiful blouse from Danish Munthe. Love this type of outfit for work, as it’s slightly less conservative as much workwear you see in the UK. I believe you sometimes gonna break some boundaries and show that it can easily work wearing a pair of leather trousers as business wear! Anyways, have a question for you guys: Yesterday I had an extremely high number of visits to the blog, obviously this made be really happy, but since my Google analytics plugin doesn’t work, I cannot figure out where the traffic comes from. Maybe some of you can tell me if you came to my blog yesterday via a link somewhere? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camel Wrap Fringe Coat