Chop Chop

The Best Gifts

DSC_6214 DSC_6212 DSC_6216 DSC_6211
// Cover – by Malene Birger / Watch – Daniel Wellington / Ring – Stella & Dot //

//INSPIRATION// For lidt tid siden tabte jeg min iPhone på gulvet og der kom en stor flænge i mit sort/hvide MB cover, heldigvis ikke i telefonen. Jeg havde set mig lun på de nye covers fra MB, og da min søde far alligevel skulle for Cph Airport på vej herover i weekenden, fik jeg ham til at købe dette med 🙂 Jeg er tosset med det allerede, har lidt luret på taskerne i samme farve her og her, dem kunne jeg virkelig godt fristes af! Men i første omgang er jeg vild med coveret fra far, de bedste gaver i verden kommer altså fra ens familie som bor alt for langt væk 🙂

TRANSLATION: My old cover broke when I dropped my phone the other day. Luckily for me, my dad was in Cph airport on his way to Bristol last week, so he bought a new one for me. I think it’s so beautiful and would love to match it with the bags here and here.

4 kommentarer

 • Åh dejlige billeder og skønne ting søde <3 Der er ikke noget bedre end gaver fra dem vi elsker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det er der nemlig ikke, og isaer ikke naar de er saa langt vaek 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh så længe det kun var coveret der gik i stykker. Og så var det da en strålende undskyldning for at købe nyt! Måske jeg burde tabe min telefon. Haha. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha ja nemlig, saa er det jo ikke saa galt. Ville have vaeret saa ked af det hvis det var telefonen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chop Chop