The Best Gifts

Ready for Spring // Makeup

DSC_6230 DSC_6232 DSC_6233
Ad.Links: // Mascare – Clinique / Lipgloss – Clinique / Concealer – Clinique //

//BEAUTY// Har modtaget lidt lækre forårs nyheder fra Clinique, så nu er det med at få smidt nogle af de gamle sager ud og sige velkommen til foråret med nye farver. Lipgloss’en er en af 4 nye farver som Clinique lige har lanceret og så lover de langvarrig holbarhed, hvilket jeg ikke siger nej til 🙂 Mascaren samt concealeren er blandt deres bedst sælgende og helt sikkert blandt mine favoritter. Husk at når I køber hos Clinique, så får I ofte små, lækre prøver med når I går til kassen, noget jeg er kæmpe fan af!

TRANSLATION: I’m so ready to welcome spring now with new makeup from Clinique. The Long lasting Lipgloss is amongts 4 new colours Clinique just launced. The mascare and concealer are some of my personal favorites, can definitely recommend them.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Best Gifts