Ready for Spring // Makeup

On My Mind

MB BAG
Ad.Links: // Bag – by Malene Birger / Jeans – Topshop / Top – Stig P / Sandals – Isabel Marant / Sunnies – Celine //

//INSPIRATION// Jeg kan altså love jer for at dette by Malene Birger mønster har hjemsøgt mig meget det seneste års tid! Synes det er så pænt, læs bare mere her. Jeg manler virkelig (okay det bilder jeg mig selv ind) en hverdags taske hvor der er plads til skiftesko, madpakke, kamera og sågar træningstøj. Så nu er den altså købt, hos byflou.com som altid yder perfekt service og gratis levering. Tasken fra by Malene Birger er et par hundrede billigere hos byflou end andre steder jeg har set den (hint hint) og jeg kan ikke vente på at modtage den! Tror den skal med mig til London i næste uge. Har I i øvrigt set den lækre top fra Stig P, den ville jeg godt hoppe i her til forår! 🙂

TRANSLATION: This amazing pattern is really haunting me at the mo. So much that I decided to buy the much needed everyday bag, as I tell myself I can’t live without! Think it might have to accompany me to London next week, think that would be pretty nice. By the way, check out the cool tee, wouldn’t mind if that was mine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for Spring // Makeup