08022015

On my Mind

for my home

//INSPIRATION// Så gik endnu en uge, alt for lidt tid, kender I det? Jeg drømmer pt rigtig meget om bolig og indretning, og vil gerne tilføje et Bønnebord, en KitchenAid maskine og flere RC tallerkner i blå til min/vores interiør samling. Ranunkler er helt sikkert også noget jeg skal have kigget efter i weekenden, for de er jo så smukke. Billedet er i øvrigt lånt hos @missmillemaria hun er værd at følge! Ligger på sofaen med fødderne oppe og vil til at se en film, en skål slik kunne heller ikke være helt dårligt 🙂

TRANSLATION: Wishing for all of these lovely things for my home, light and blue, just how I like it. Think I’ll treat myself to some Valentines flowers over the weekend, exactly like on the picture, boy aren’t they beautiful?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08022015