19022015

Chop Chop

DSC_6244

DSC_6248

ichi

DSC_6250
// Tee – Ichi / Ring – Stella & Dot //

//LIFESTYLE// Hej med jer. Undskyld stilheden herinde, men har simpelthen brugt hele min weekend på at ligge syg, samt idag. I lørdags nåede jeg dog til frisøren, da jeg fredag aften fik lyst til at få klippet page. Ja, der er ikke langt fra tanke til handling i min verden, det har der aldrig været 🙂 jeg er sindssyg glad for resultatet og så tror jeg det gør mit hår rigtig godt at blive klippet næsten helt i bund. Havde dog en skræmmende oplevelse hos frisøren, hvor en farveprøve brændte et stort sår bag mit øre, på bare 3-4 minutter. Det var i øvrigt et L’Oreal produkt! I kan se det på Instagram @stylebyjosephine. Toppen er ny og fra Ichi, allerede en kæmpe favorit i mit klædeskab 🙂

TRANSLATION: Hope you enjoyed your weekend? i didn’ really, as I’ve been ill since Friday afternoon. However, Saturday I managed to go to the hairdressers for a makeover, needed changes so decided to get rid off the long blonde hair and go for a long bob – so pleased with the result. Now I just need to get well again. The top is new and from Ichi and the ring is from Stella & Dot – so amazing!

8 kommentarer

 • Så fin top, og hvad endnu vigtigere er; frisure! Hvor er det godt, og lækkert med lidt messy. Dog lidt skræmmende med det hårfarve produkt, godt du ikke valgte at få ordnet hele håret mens du var der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det var saa godt de ikke bare puttede det i, tror jeg ville have gaaet lidt i panik!! Amen toer slet ikek taenke paa det, godt det ikke gik saa vidt. men er godt nok skraemt, tror jeg lade rmin farve gro ud nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare fantastisk ud til dig smukke <3 !!! LOVE IT !! 🙂 det var bare uhyggeligt med den farve :O … Sørme godt i prøvede den på sårn en lille plet for det kunne da ha været helt skrækkeligt at få det over hele håret 🙁 … Puha ..:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ih hvor er du bare soed!! Naesten samme laengde som dit 🙂 Ja det var virkelig uhyggeligt! Toer slet ikke taenke paa hvad der ville have vaeret sket 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig pænt til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kan ikke se billedét på instagram? :/ ..rigtig fint til dig det hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Aah nej, jeg slettede det igen, sorry! Det saa ikke saa paent ud at have liggende paa min feed 🙂 Sender det gerne i en mail hvis du vil se det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19022015