dermaOXY

Trendsales Favorites

//INSPIRATION// Til trods for jeg bor i UK, så elsker jeg altså stadig at gøre gode handler på Trendsales. Jeg synes ofte man kan finde items som måske er en sæson gamle og derfor ikke længere kan opdrives i butikkerne, det nyder jeg godt af! Det er sjovt at se de mest populære søgningener på Trendsales, for det er alle nogle jeg selv kan nikke genkendende til: Chanel, Royal Copenhagen, Ganni, Isabel Marant, by Malene Birger osv osv. Jeg tjekker selv Trendsales ud flere gange om ugen og søger som regel blandt mange andre på disse mærker. Har også selv en masse fra nogle af ovenstående mærker til salg, se bare her.

TRANSLATION: Some of my favorites from Trendsales at the moment. Find my stuff for sale right here.Trendsales kollage

//Chanel Espadrilles / Royal Copenhagen Mug / Ganni Coat / Isabel Marant Sneakers / Comme Des Garcons Tee / Chanel Bag / by Malene Birger Bag / Isabel Marant Sneakers / by Malene Birger Pumps //

 Sponsored by Trendsales

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dermaOXY