26012015

On my wishlist // Chanel

chanel double-chanel

unnamed (1) unnamed

 

//INSPIRATION// De siger at misundelse er en grim ting, men kan altså ikke lade være med at få lidt kriller i maven når jeg ser disse drømme indkøb fra Chanel. Og jeg er så dårligt et menneske, for til trods for jeg har virkelig mange fine ting (også fra Chanel) i min garderobe, så vil jeg have mere – er jeg virkelig den eneste der har det sådan? At når man har købt en ting, så tænker man på næste køb. Har det helt dårligt over at indrømme det, haha. Anyways, jeg holder ugentlig øje på Trendsales, under den populære søgning ‘Chanel‘ har jeg til tider fundet nogle af ovenstående items, er dog endnu ikke nået så vidt som til at købe… endnu 🙂

TRANSLATION: God I wish I could afford some of these lovely items in my wardrobe, they would fit so perfectly. Luckily, you can often find these items on Trendsales, 2nd hand. I haven’t bought anything yet, but might at some point 🙂

– Sponsored by Trendsales –

1 kommentar

  • åh kender det kun for godt søde 😀 drømmer om en dag at eje en Chanel taske men det forbliver nok ved drømmen 😛 haha men den er go og ha <3 og nej nok er aldrig nok 😛 hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26012015