Recipe // Thai Sweet Potato Soup

26012015

DSC_6065 25012015

 

Ad: Links // T-shirt – Front Row / Leather Trousers – Gestuz / Bag – Forver21 / Trainers – Valentino ‘RockRunner’ / Sunnies – Céline //

//FASHION// God mandag til jer! Er i ret godt humør da jeg jeg får besøg af min mor og lillesøster senere på ugen, kan slet ikke vente. Det er ufatteligt som sådan et besøg betyder meget når man bor i udlandet. Og om 14 dage kommer min far, så skønt! Anyhow, outfit fra i lørdags. T-shirten i hør kvalitet er så vanvittig lækker at jeg blev nødt til at trodse kulden for at vise jer den. Endte faktisk med at træne i den og falde i søvn i den, ups – det er ellers ikke noget jeg gør med ting jeg normalt bruger i hverdagen, men den er bare så blød. Mine Valentino trainers gror mere og mere på mig, synes de er ret cool.

TRANSLATION: Outfit from thsi Saturday wearing my new favorite t-shirt. Itøs so soft and comfy. I actually ended up falling asleep in it, because it was so nice to wear – not a thing I would normally do with something new like that. And the Valentino’s, they’re growing on me, think they’re pretty cool!

4 kommentarer

 • Vildt lækre bukser, klæder dig så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh dejligt du får besøg hjemmefra søde 🙂 !! Du må hilse mange gange <3 ! Lækkert outfit smukke og de sneakers der !!! Åhhh så misundelig <3 ! De er simpelthen så fantastiske !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det bliver simpelthen bare saa dejligt, det er skoent at faa besoeg, goer januar lidt sjovere 🙂 Haha ja de er fine, selvom jeg lige skal vaenne mig til de er uden for min comforzone 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recipe // Thai Sweet Potato Soup