10122014

Wanna Wear

//INSPIRATION// Min uge er blevet væk! Den er gået så hurtigt og jeg har slet ikke kunne følge med. Det er som om alt bare skal gøres færdig her inden jul på arbejde, og det kan være ret stressende. Speaking off, så er det ikke tit jeg nævner mit arbejde, men vil lige dele et link med jer. Vi har nemlig lavet en julevideo som med hvert klik den får, giver 5 kr til velgørenhed. Jeg skal advare jer, det er ikke skønsang i hører og det er bare for sjov og folk er meget skøre!, men den støtter et godt formål – så synes I skal se den lige her, og se om I kan spotte mig 🙂 Så lover jeg at jeg nok snart skal dele lidt mere af mit arbejde med jer – det er et emne jeg ikke så tit berører herinde. Anyhow, nedenfor kan I se hvordan jeg gerne vil se ud i morgen, ville være rart. God aften <3

TRANSLATION: Busy, busy, busy at the moment and especially at work! It’s like everything needs to be done before Christmas. Speaking off work, check out this Christmas video we’ve done. Let me warn you, it’s not clear tunes of singing you’ll hear, but for every click we donate 0.50£ to children in need – so your viewings supports a good cause 🙂 Anyways, underneath you see how I would love t dress tomorrow. Have a good eve!

inspo

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10122014