06122014 // Pink

Sparkly Wish for Christmas

//INSPIRATION// Jeg synes det kan være enormt svært at finde ud af hvad jeg skal ønske mig til jul, for synes ikke jeg mangler ret meget, gætter på mange af jer har det på samme måde? Noget jeg synes kan være rigtig lækkert og som man ikke kan få for meget af er smukke smykker. Jeg har i et stykke tid haft et godt øje til smykkeforretningen No. 10 by Edith Hegedüs som har de flotteste smykker man kan finde! Et smykke fra denne shop står rigtig højt på min ønskeliste, og har da også vist hjemmesiden til Jason. På hjemmesiden finder I smykker fra 9 forskellige danske guldsmede, og det ene smykke er smukkere end det næste. Bare et lille lørdags tip til jer som ikke helt ved hvad I skal ønske jer til jul, og hvis I allerede har en lang list, så er hjemmesiden et besøg værd – ren fryd for øjet og masser af inspiration 🙂

TRANSLATION: I love receiving jewelry for Christmas, because it’s something you can never get enough of. This year I’ve got some of the beautiful jewelry from No. 10 on my wishlist. Look at those amazing rings – wouldn’t mind one of those 🙂

No.10 by Edith Hegedüs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06122014 // Pink