29112014

New Nespresso Limited Edition

//LIFESTYLE// Sidste år udkom Nespresso med tre limited editions omkring juletid: karamel, Chokolade og Vanilie. Min favorit er helt sikker caramel, og heldigvis var disse editions så populære at Nespresso valgte at gøre dem til fast inventar i deres sortiment. Nu har Nespresso så endnu en gang udgivet tre limited editions, denne gang: Hazelnut Dessert, Chocolate Mint og Apple Crumble. De nye variationer er SÅ lækre siger jeg jer, og I kan nedenfor læse min yndlingsopskrift samt hvilken af de tre nye jeg har som favorit.

TRANSLATION: Again this year Nespresso is launching some new limited editions: Hazelnut Dessert, Chocolate Mint & Apple Crumble. I can definitely recommend these, they’re amazing! Almost as good as last years Caramel, haha 🙂

nespresso limited edition 2014 nespresso limited edition 2014 nespresso limited edition 2014 nespresso limited edition 2014

Apple Crumble (den lysegrønne/guld) synes jeg lød lidt underlig da jeg normalt slet ikke er til æble-noget-som-helst forbundet med dessert og søde sager. Derfor var denne også den sidste jeg prøvede, men det var en fejl! Det er uden tvivl den bedste af de tre: Smagen er rund og med et strejf af noget frugt, hvilket ikke umiddelbart lyder lækkert – men den er så dejlig! Jeg drikker den som en latte med lidt rørsukker. Helt klart min favorit.

nespresso limited edition 2014

Chocolate Mint (Mørkegrøn/brun) har et lækkert strejf af min og chokolade (surprise!). Smagen og duften er ikke så stærk, hvilket jeg også synes manglede ved sidste års chokolade version. Med det sagt så er kaffen super lækker og indgår i min favorit opskrift nederst i dette indlæg.

nespresso limited edition 2014

 

Hazelnut Dessert (guld/brun) har en fantastisk smag af hasselnød, ret kraftig i smagen og meget juleagtig. Med denne passer jeg på ikke at tilføje for meget sukker/sirup for den har så meget smag og sødme i sig selv – ufattelig lækker!

nespresso limited edition 2014

Jeg har forsøgt mig med tre forskellige Nespresso kaffeopskrifter med lækre Monin siruper og min favorit er en Chocolate Mint Cappuccino. Hvis I har lyst til at prøve den som vist ovenfor, så får I lige opskriften her:

– 1 tsk mørk chokoladesauce

– Mælk efter behov

– 2cl choco/mint sirup

– 1 kapsel Nespresso Chocolate Mint Grand Cru

Fremgangsmåden er simpel: Bland chokoladesauce og sirup i koppen, bryg dit shot espresso over blandingen og tilføj til sidst den varme mælk. Så lækker en kop kaffe der kan laves på 2 min.

Har I mon prøvet de nye kaffer? 🙂 Og hvilken er jeres favorit?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29112014