07122014 // The Christmas Dress

Daniel Wellington On Sale

 

//INSPIRATION// Jeg kan se at der overalt i modebilledet skyder Daniel Wellington ure op, og jeg kan sagtens forstå hypen! Har I set det nyeste ur med sten i skiven? Så flot, og har hørt at de bliver udsolgt så hurtigt, så man skal være hurtig på tasterne! Jeg har endnu en gang skaffet jer en rabatkode som giver 15% indtil 15 januar, det er: holidaystylebyj . Desuden har jeg trukket vinderen af DW give-away’en, det blev Graziana, stort tillykke, der er sendt en mail i din retning!

TRANSLATION: The fashionistas can’t get enough of the lovely Daniel Wellington watches at the moment, and I understand the hype! My latest obsession is their new one with stones – so lovely! You get 15% off your next purchase with the promocode holidaystylebyj. I’ve found the winner of the DW give away, it’s Graziana, big congratulations, I’ve sent you an e-mail.

Chanel nude ballerina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07122014 // The Christmas Dress