13122014

Christmas Present Inspiration

//INSPIRATION// Vejret her i UK er lidt sjovt for tiden: den ene uge er der hunde koldt, den næste er der lunt og man kan sagtens gå rundt i ballerinaer i solen. Derfor er mit uldtørklæde også til tider for varmt. Har faaet dette fine fra Maya Copenhagen som fungerer super i de lunere uger. Det er fint, stort og har et lækkert mønster. Den perfekte gave til ens veninde, mor eller søster 🙂

TRANSLATION: The weather change a lot these days: some weeks it’s freezign cold and other weeks it’s nice and almost warmish for December. My woolen scarf have proven to be too warm at the moment, so I’m wearing my new Maya scarf instead. The perfect Christmas present for your sister, friend or mum.

4

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13122014