Leather Favorites from byflou

Goodmorning!

//LIFESTYLE// Godmorgen piger. Fik I shoppet nogle lækre udsalgsvarer igår? Jeg endte med disse Filippa K jeans og så var jeg en tur inde i byen efter arbejde for at finde adventsgaver til J. Min weekend skal bare gå med afslapning og en masse hyggelige ting: Skal en tur på juleshopping idag, rundt og se lidt juleudsmykninger samt skøjtebane, drikke varm kakao, pakke adventsgaver ind, lave en adventskrans, tage outfit billeder som jeg kan vise herinde og så skal jeg også have sat bloggens første adventskonkurrence igang i morgen. Glæd jer! Ha’ en god morgen, jeg vil lave en kop Nespresso – deres nyeste limited edition er SÅ lækker. Mere om det senere.

TRANSLATION: Have a nice and relaxed weekedn ahead of me where I’ll try to get a bit in a Christmas mood: Think we’ll go around town to see the pretty lights and drink lots of hot chocolate. Need to wrap some presents and prepare 1st advent present on the blog tomorrow. Enjoy your morning, I’ll make a cup of Nespresso – argh favorite coffee!daniel wellington DSC_6277 DSC_6256 copy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather Favorites from byflou