27112014

Black Friday and a Present for All of You

//INSPIRATION// Alle webshops kommer i morgen til at bugne med kanon tilbud, grundet den amerikanske ‘Black Friday’ som i den grad har ramt Europa. Det går mere eller mindre ud på at butikker kører med lækre rabatter netop på denne fredag lige efter Thanksgiving. Byflou.com kører også med en masse lækre rabatter lige her. Ikke nok med rabatterne, så har jeg et gavekort til jer fantastiske læsere på 150kr. Alt I skal gøre er at bruge denne rabatkode når i tjekker ud i morgen Fredag: FRIDAYJOSEPHINE150. Gavekortet virker kun i 24 timer og gælder ved køb for over 400 fra tilbudslisten, så I skal være hurtige på tasterne. Nedenfor ser I nogle af de ting jeg har luret på hos byflou.com 🙂 Psss Byflou.com har de lækreste mærker, inklusiv yndlings interiør styles.

TRANSLATION: All webshops are going crazy tomorrow with Black Friday and I’m hoping to find a bargain at byflou.com. I also have a giftcard for you guys, you get 150DKK off at checkout with this promocode: FRIDAYJOSEPHINE150 – and that’s on top of the dicounts.

byflou

13 kommentarer

 • Freja Hansen

  koden virker ikke. skal man bruge et bestemt beløb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den virker først fra i morgen og i 24 timer 🙂 Måske det ikke var skrevet klart nok i teksten? Retter det lige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hansen

   Hov.. men den virker dog heller ikke i dag? er der nogle bestemte regler omkring koden? fordi når jeg indtaster den, sker der intet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hmm jeg skriver til dem asap 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hansen

   Åh tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hansen

   Tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg har lige snakket med dem, og det er enten fordi man skal koebe for minimum 400kr for at indloese gavekortet (var desvaerre ikke blevet informeret om dette), og saa skal du klikke paa det link der linker til Byflou Black Friday deals 🙂 Haaber det kan hjaelpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Du har klippet de By Malene Birger strømper ind. Jeg har vundet sådan et par. Og jeg aner ikke hvad jeg skal bruge dem til/hvordan jeg skal style dem. Er det bare søndagshyggesokker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Catrine. Hvor er du da heldig! Jeg synes de kunne være så cool til et par bukser med lidt kig til anklen. Du ved om sommeren, foråret og efteråret kan man godt gå i lidt korte jeans med kig til anklen sammen med et par flade loafers fx. I vintermånederne ville jeg så bruge et par sokker som dem fra MB, fordi det simpelthen er for koldt ikke at gå med sokker. Og forestil dig et mere eller mindre sort/grå look med kig til disse sokker – det ville da ikke være dårligt 🙂 Hvis ikke du er helt på hvad jeg mener, så kig med her, men se bort fra farverne og mønstrene: http://stylebyjosephine.looklab.dk/2013/11/07112013-wearing-camel-coat-ganni-stripes-kurt-geiger-michael-kors/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Tak for tips! Men sokkerne er jo lange. De når til knæet…
   Jeg får totalt associationer til 80-90’ernes “fald-ned-sokker” og aerobic 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Gaar de helt til knaeet? Ej det goer det godt nok lidt svaert saa. Medmindre man har baggy laederbukser paa? 🙂 Maaske soendags sokker er bedste bud, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Ja, og øv! Havde lidt håbet på at du så lige sneg et andet stylingstip ind, udover søndagsoutfittet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det kunne vaere jeg selv skulle bestille et par og saa proeve at formidle dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27112014