How Addicted Are You?

12112014 // Pink Ganni Teddy Coat

//FASHION// Undskylder på forhånd billedespam, men der var så mange gode billeder og kan slet ikke få nok af den pink frakke, uden tvivl sæsonens bedste køb! Hatten var helt perfekt i lørdags hvor der stod ned i stænger (pånær de 10 min vi tog billeder). Har givet mine Mango loafers endnu et forsøg, de er egentlig lidt for små til mig, men synes de er så flotte, så nu prøver jeg lige at se om de giver sig lidt. Fik I forresten taget testen igår? Synes den var lidt sjovt 🙂

TRANSLATION: Sorry for the picture spam, but just can’t get enough of my pink Ganni coat. Without a doubt the best purchase of the season! And worn with my grey hat, it was perfect for the slightly wet Bristolian Saturday weather. Perfect combo!

DSC_6237 copy DSC_6277 DSC_6256 copy Ganni teddy coat-1 DSC_6276 ganni teddy coat DSC_6233 copy gannie teddy coat-2
Ad.Links: // Coat – Ganni / Jeans – Vila / Loafers – Mango (similar here) / Hat – Maya Copenhagen / Scarf – Gucci / Watch – Daniel Wellington //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How Addicted Are You?