On my mind..

12 Winter Bargains

//INSPIRATION// Asos har så enormt mange ting sat ned med 25% for tiden, og jeg ser en god mulighed for at komme lidt på forkant med årets julegave indkøb, og så til en god pris. Derudover skal jeg have fundet ud af hvad jeg skal have på til årets julefrokost på arbejde om godt 14 dage. Der er lidt krise, og har derfor smidt den fine, plicerede sølv nederdel i min virtuelle indkøbskurv – den kunne være et godt bud! Desuden ligger de blå jeans også i min shoppe kurv, de vil nemlig være helt perfekte sammen med min nye fødselsdagsgave, som jeg endnu ikke har vist.. Spændende!

TRANSLATION: Asos have so many nice things on sale at the moment, so I’m considering getting started on my Christmas shopping. I also need an outfit for this years Christmas party, think the silver skirt could be quite good for the purpose!

asos

Ad.Links: // 1 – Cardigan / 2 – Jumpsuit / 3 – Boots / 4 – Dress / 5 – Jeans / 6 – Dress / 7 – Skirt / 8 – Coat / 9 – Skirt / 10 – Bag / 11 – Coat / 12 – Jumpsuit //

2 kommentarer

 • Dejlige sager 🙂 Er sikker på at sølv nederdelen vil være rigtig flot til dig søde og helt perfekt til en julefrokost 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det taenker jeg ogsaa, men er ogsaa bare kommet lidt i tvivl, for har den fineste kjole haengende som jeg aldrig faar brugt. Masske man bare skulle hoppe i en gammel sag.. Det er bare sjovest med nyt :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind..