Wanna Wear

28102014 // Wearing new Silk Dress from Pieszak

 

 

//FASHION// Var i weekenden iklædt min nye super lækre kjole fra Pieszak, som er perfekt til arbejde her i vinter halvåret. Den er nemlig i silke og kan holde mig varm på et koldt kontor (sidder lige ved vinduet). Har haft lidt af en hektisk dag, der foregår nemlig en masse spændende ting på boligfronten, hvis I er nysgerrige kan I kigge med ovre på Instagram @stylebyjosephine. Derudover er der under 48 timer til jeg rejser til Aalborg, så alt er lidt hektisk.

TRANSLATION: Wore my new silk dress over the weekend, it’s from Pieszak and so lovely for the coming colder months. Everything’s a bit hectic at the moment: living situation and going back to Dk for some days on Thursday. So just a quick Hello from me.
DSC_6187 DSC_6160 chanel_by malene birger_pieszak1 chanel_by malene birger_pieszak

 

Ad.Links: // Dress – Pieszak / Coat – by Malene Birger (similar here) / Trainers – Chanel (similar here) / Bag – Chanel (similar here) / Sunnies – Celine //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear