Blog Anbefaling // Made by Me

25102014 // Wearing Black Lily, Gucci, Vogue & Céline

//FASHION// Håber I nyder jeres lørdag? Her et outfit fra igår hvor jeg var iført mine nye Céline solbriller og yndlings leggins fra Black Lily. Solbrillerne er købt hos min yndlings solbrille butik sunglassesshop.dk, kan så varmt anbefales og de har alle Céline modeller, bare et lille tip 🙂 Hvad siger I iøvrigt til det nye ‘layout’ på mine billeder? Hvis altså I har bemærket det? 🙂 Synes endelig jeg har fundet et fint, lidt sløret udtryk, så mon ikke I ser mere af det? Synes det er rart at få ryddet lidt op på bloggen og skabt en rød tråd, hvilket jeg har savnet lidt! Jeg har haft en skøn lørdag, været ude og se en dejlig dejlig lejlighed, desværre står den ikke færdig før til august næste år, så det er lidt øv når man har forelsket sig…

TRANSLATION: My outfit from yesterday wearing new sunnies and favorite leather leggins. Hope you’re enjoying your saturday? I’ve been looking at a very nice flat and must admit I’ve fallen a little bit in love with it 🙂

DSC_6151 black lily_gucci_celineDSC_6148 DSC_6141 black lily_gucci_celine1
Ad.Links: // Leather Leggins – Black Lily / Tee – Vogue / Coat – Black Lily / Shoes – Adidas / Bag – Mulberry / Sunnies – Céline /

Scarf – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Anbefaling // Made by Me