Wanna Wear

22102014 // Wearing Moxy Dress & Valentino Rockstuds

//FASHION// Var i lørdags iklædt den smukkeste kjole fra Moxy’s AW14 kollektion. En perfekt kjole til julefrokosten hvis I spørger mig: Ikke for kort, hvilket let kan blive meget tacky, især hvis man har bare ben; fantastisk pasform og dejlig løs så der er plads til en masse mad; pyntet med de smukkeste glitrende sten, perfekt til at lyse op til et fest! Undskylder de lidt sjove vinkler, men fik en allergisk reaktion i mit øje lige inden vi tog ud af døren, så mit ene øje var utrolig hævet og det så ikke særlig flatterende ud på billederne 🙂

TRANSLATION: If you ask me, this dress from Moxy would be perfect for the coming Christmas parties: amazing fit with plenty of spase for lots of food and drinks – and best of all, not too short, which can easily get very tacky if you ask me!

moxy_valentino_black lily moxy_valentino_black lily1Ad.Links: // Dress – Moxy Copenhagen / Leather Jacket – Zara / Shoes – Valentino / Bag – Black Lily //

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear