Grey Leopard Knit

19102014 // Wearing Pieszak, Chanel, Gucci, Black Lily & Zara

//FASHION// Så gik den weekend lige, kan slet ikke forstå hvor hurtigt det gik. Og nu sidder jeg her søndag aften, skal til at se nyt afsnit af Homeland og indser jeg fuldstændig missede bloggen denne weekend, til trods for der blev taget mange billeder. Nogle gange løber tiden bare fra en, kender I det? Ikke desto mindre har jeg haft en fabelagtig weekend: spist thai mad, været i biografen, iført min yndlings skjorte fra Pieszak, spist fryse pizza fra Lidl (den bedste) OG købt flybilletter til Danmark, vi kommer nemlig hjem og fejrer jul – kan slet ikke vente 🙂 Desuden har jeg også aftalt med mig selv at det er slut med at købe sort, gråt og blåt tøj! Har simpelthen for meget i de farver, og synes jeg går klædt så mørkt for tiden.. Så det må der laves om på 🙂

TRANSLATION: yet another weekend just flew by, and before I realise it, I forgot to update the blog over the entire weekend. Nevertheless, I’ve been busy with other stuff like eating thai food, going to the cinema, wearing my favorite Pieszak shirt and deciding on wearing more colours from now on. Yep, big problems on my mind at the moment 🙂

gucci_dkny_chanel2 gucci_dkny_chanel DSC_6086 gucci_dkny_chanel3 gucci_dkny_chanel1
AD.Links: // Coat – Zara / Shirt – Pieszak / Leather Trousers – Black Lily / Denim Bag – DKNY / Trainers – Chanel / Sunnies – RayBan / Scarf – Gucci //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey Leopard Knit