October Obsessions

09102014 // Wearing Chanel Trainers, Ganni, Pieszak & DKNY denim bag

//FASHION// Okay det er faktisk lidt snyd med dette outfit, for I har set det før. Dog har jeg ikke vist billederne hvor man ordentligt kan se min nye skjorte fra Pieszak. Jeg var så heldig at vinde den ovre hos sødeste Kat og ihh den er noget så fin og behagelig og lækker og vist nok lige kommet på deres webshop. Bare et lille tip 🙂 Min mor er også helt tosset med den, så må hellere passe godt på den hvis jeg tager den med til Dk om 20 dages tid. Nåhh jo, har jeg fortalt jer at jeg rejser et smut til DK lige om lidt? Kan slet ikke vente, for skal se verden’s sødeste nyfødte  baby 🙂 Nå fra ny skjorte til babyer, ha’ en dejlig dag!

TRANSLATION: Just wanted to show you guys my new lovely shirt from the Danish brand Pieszak. You have seen the rest of the outfit before..

chanel trainers_ganni skirt_pieszak shirt_dkny denim bag.2jpg chanel trainers_ganni skirt_pieszak shirt_dkny denim bag.3 chanel trainers_ganni skirt_pieszak shirt_dkny denim bag.1jpg chanel trainers_ganni skirt_pieszak shirt_dkny denim bag
Ad.Links: // Skirt – Ganni / Jumper – Ganni / Shirt – Pieszak / Bag – DKNY / Trainers – Chanel //

4 kommentarer

 • Jeg er ikke fan af Chanel sneakers, men når det nu skal være, så synes jeg altså, at du har valgt en virkelig fed model!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Jeg synes der er mange som siger de ikke er fan, men det er sikkert en smagssag 🙂 De er meget neutrale i denne navi farve, uden tvivl 🙂 jeg er tilgengaeld ikke til dem fra shopping center kollektionen med guld paa, synes de er for meget og ALT for dyre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  sødeste søde – jeg har først set dette indlæg nu. Hvor er det bare fint, og hvor er du sød sådan at nævne shopkat! Bliver så glad af at se, at du er en glad vinder af skjorten 🙂 KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt cool sneakers! Så flot farve. Jeg elsker at du styler de ret street og afslappede sko med noget feminint og klassisk. Virkeligt fint twist!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October Obsessions