Pardon Me

Late Night Inspiration // Soft Skirts & Big Knits

silk skirt and knit
Ad.Links: // Knit – Alexander McQueen / Skirt – Ganni / Bag – Valentino / Shoes – Mango //

//INSPIRATION// Hej med jer. Undskyld stilheden, tekniken har drillet lidt på bloggen med al den flytning til BD. Synes det har været en lang dag, så sidder lige og drømmer om ovenstående outfit, gad jeg godt hoppe i i morgen. Var til modeshow igår hos Harvey Nichols, hvor jeg fik lov at prøve ovenstående taske – skulle jeg aldrig have gjort 🙂 I kan forresten se det på Instagram.. Night night.

TRANSLATION: Been a bit tricky with technical issues on the blog today, so sorry for that. Also been a long day for me, so am just relaxing with a movie and dreaming about this lovely outfit. Went to an amazing fashion show hosted by Harvey Nichols Bristol yesterday, where I was so lucky to try on this wonder of a Valentino bag – should never have done that 🙂 You can see it on Instagram.. Night night..

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pardon Me