Unwrapping the Chanel box

House of Fraser SHopping Experience // New in from Jimmy Choo

house of fraser_elie saab_jimmy choo_narciso rodriguez.2 house of fraser_elie saab_jimmy choo_narciso rodriguez house of fraser_elie saab_jimmy choo_narciso rodriguez.1

//NEW IN// I husker nok jeg fortalte om min shopping oplevelse i House of Fraser sidste weekend hvor jeg købte ekstra dele til vores guldbestik? På vej ud af butikken faldte jeg over denne Jimmy Choo rejse taske. Det er en af de reklame gaver man får med hvis man køber en parfume. Sagen er at jeg virkelig mangler en weekend taske som denne, så Jason fik ny parfume og jeg fik en lækker taske, som var perfekt til min weekend i London. Den søde dame i butikken gav mig en masse lækre prøver, og vi snakker ikke de små plastisk engangs flasker: Fik en 10Ml Narciso Rodriquez Eau de Parfum, en fin mindre Elie Saab Eau de Parfum og det lækreste duftlys. Det er altså sjældent man får så fine ting med når man køber parfumer i tax free foreksempel. Jeg ved hvertfald hvor jeg skal købe dufte for eftertiden 🙂

TRANSLATION: Had such a good shopping experience in House of Fraser last weekend as you might recall from this post. On out way out, I spotted this lovely weekend bag from Jimmy Choo. You got it if you bought a mens perfume – so Jason got a new perfume and I got a much needed travelling bag in very high quality. The lovely shop lady gave me all sort of lovely samples: 10ml Eau de Parfum from Narciso Rodriquez, an Elie Saab Eau de Parfum and a lovely scented candle from Narciso too. It’s not often you get such lovely samples when buying fragrances. I definitely know where to shop next time I need a new fragrance.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unwrapping the Chanel box