24092014 // Wearing Moxy Copenhagen, Black Lily & Valentino Rockstud

Harvey Nichols Bristol Fashion Show

harvey nichols bristol fashion show aw'14 harvey nichols bristol fashion show aw'14_1

harvey nichols bristol fashion show aw'14_2

 

Photo credit: Credit Crunch Chic & Total Bristol

//FASHION SHOW// Var i sidste uge blevet inviteret til det halv årlige mode show hostet af Harvey Nichols, min absolut yndlings butik her i Bristol. Showet foregik i Bristol’s kæmpe store katedral/domkirke, og alt var så fantastisk. Det var desket op med masser af lækre sager fra Isabel Marant, Kenzo, Valentino osv osv. Var også så heldig at få lov at prøve mine drømme taske fra Valentino, amen magen til skønhed. Alt i alt er super fantastisk aften!

TRANSLATION: You might have spotted it on Instagram, but I went to the Harvey Nichols Bristol AW’14 fashion show last week, and it was absolutely amazing! Last time I went, was in March, and at that time I went by myself. Last week I convinced J to come with me, and am so glad I did. The show was set in the Bristol Cathedral and the atmosphere was stunning. For some reason, it felt like being inside Hogwarts (yes I am a bit Harry Potter fan) and that mixed with the fabulous clothes you can find in Harvey Nichols, it was fantastic! Even J, who’s not normally a fan of these events, was quite amazed and enjoy himself. We arrived very late, therefore we were sat in the back, so had to borrow these lovely pictures. And as you can see below, I was so lucky to get to try on my absolute dream bag from Valentino.. Such an amazing night, thanks to Harvey Nichols Bristol!

harvey nichols bristol fashion show aw'14_3

4 kommentarer

 • Hvor dejligt – altid lækkert med sådanne events 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Det er nemlig så lækkert og meget inspirerende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely post! Thank you for the credit! I am glad you liked the show, I wish I had known you were there, it would have been lovely to meet you! Maybe next time!

  xxx Amie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Definitely next time Amie, thanks again so much for the pics, you must have had the best seat at the show 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24092014 // Wearing Moxy Copenhagen, Black Lily & Valentino Rockstud