15% off Asos

Double Up // Valentino Rockstud

valentino rockstuds_2 valentino rockstuds valentino rockstuds_1
Ad.Links: // Valentino Rockstud / With Gold Studs / With Black Studs //

//FASHION// Piger, det er tid til I bliver ordenligt introduceret for min lille og voksende Valentino Rockstud samling. I ved jeg købte det første par med guld nitter på ferien i Italien – det var nok årets bedste (og dyreste ahem) køb! Skoene er intet mindre end fabelagtige og nyder hvert eneste sekund jeg har dem på. Har også fundet ud af at de er helt fantastiske til arbejde. Nogle (okay alle) må tænke jeg er sindssyg, at købe et par stort set magen til, men fik dem til en seriøst god pris fra den sødeste sælger på Trendsales. Og dette betyder at jeg ikke skal være så øm over dem og bange for at slide dem op, som jeg ville være med et par. Men lover, at jeg ikke køber flere i sort nu, haha 🙂 De næste skal være beige/lyserøde, men der går nok laaaaang tid før det bliver aktuelt. Er de ikke fine? 🙂 (p.s kan I skimte den store rids foran på de sorte? lavede den igår og var grædefærdig (tiltrods for at jeg burde være mindre øm over dem), men J har sagt han mener den kan pudses væk??).

TRANSLATION: Some might think I’m absolutely crazy, getting two pair so similar, but honestly, I love them to bits! They are the most amazing shoe I’ve ever owned (and that counts a lot)..

4 kommentarer

 • Jeg må sige, at du er liidt tosset 😉 Men okay, det er jo en meget klassisk sko, som kan bruges i mange år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha meget tosset vil jeg også godt gå med til 🙂 Ja jeg er sikker på de vil forblive favoritter i mange år frem, så længe at jeg passer godt på dem og ikke laver alt for mange ridser 🙂 Fx. ville jeg aldrig kunne finde på at tage de her sko på til en bytur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Du er crazy girl, men jeg forstår dig godt! 😉 De er smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo helt fantastiske, så selvfølgelig…. skal du have to par 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% off Asos